Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dvije asistencije Cuadrada

Preokret Juventusa u gradskom derbiju: Dugo su gubili, za pobjedu zabili u 89. minuti

Stara dama je sredila Bikove koji su imali prednost sve do 77. minute.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni prvak Juventus u 10. je prvenstvenom kolu u gradskom derbiju svladao Torino sa 2:1 (0:1).

Torino je bio mnogo bolja momčad u prvom poluvremenu u kojem je stigao i do prednosti kada se N'Koulou (9) najbokje snašao u gužvi pred vratima Juventusa nakon kornera. No, pet minuta potom Zaza je promašio zicer za 2:0, da bi u završnici prvog dijela i atraktivan pokušaj Belottija prohujao preko grede.

U nastavku je Juventus preuzeo inicijativu, no nije i stvarao prilike, ali je u sam smiraj utakmice stigao do preokreta. Prvo je McKennie (77) poravnao na 1:1, da bi Bonucci (89) pogodio za važna tri boda Zebri, oba gola postignuta su glavom i to nakon odličnih ubačaja Cuadrada.

Lazio slavio kod Spezije

U prvoj utakmici dana Lazio je u Ceseni svladao "domaću" Speziju sa 2:1 (2:0). Rimljani su do prednosti od 2:0 stigli u prvom poluvremenu, Immobile (15) je postigao prvi gol iz protunapada nakon asistencije Milinković-Savića, dok je drugi pogodak postigao Milinković-Savić (33) iz slobodnog udarca. U nastavku je N'Zola (64) smanjio na 2:1, da bi do kraja susreta gostima poništena još dva pogotka zbog zaleđa.

Mladi hrvatski reprezentativac Martin Erlić ostao je na klupi Spezije koja sa 10 bodova zauzima 15. mjesto, dok je Lazio stigao na sedmo mjesto sa 17 bodova, koliko imaju i peti Napoli te šesta Roma.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider