Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gosti uspjeli izjednačiti

Juventus kiksao na domaćem terenu, "uništio" ih je rani crveni karton

Juventus se s Interom bori za naslov prvaka Italije.

Arkadiusz Milik (Foto: Afp)

Nogometaši Juventusa ispustili su dva boda u utrci koju vode s Interom za tron talijanske Serie A, kao domaćini odigrali su 1:1 protiv Empolija u 22. kolu.

Juventus se našao u priličnim problemima već u 18. minuti kada je isključen Poljak Arkadiusz Milik, ali je domaćin unatoč igraču manje poveo u 50. minuti. Strijelac je bio Dušan Vlahović što mu je bio šesti prvenstveni pogodak u posljednje četiri utakmice.

Juventus vodstvo nije zadržao do kraja, već je u 70. minuti s vrha šesnaesterca Baldanzi pogodio za konačnih 1:1.

Juventus je prvi na ljestvici, ima dva boda više od Intera, ali i dvije utakmice više. Empoli je ostao na pretposljednjem mjestu.

U prvom subotnjem susretu nogometaši Atalante su na domaćem terenu u Bergamu svladali Udinese 2:0. U drugom dijelu prvog poluvremena Atalanta je slomila suparnika te postigla oba pogotka. U 33. minuti za 1:0 je pogodio ruski nogometaš Mirančuk, dok je stasiti Scamacca u nadoknadi prvog dijela pogodio za 2:0.

Ova pobjeda podigla je Atalantu na ljestvici, klub iz Bergama je napravio korak naprijed te je sada na četvrtom mjestu. Udinese je ostao blizu opasne zone, na 16. mjestu. Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić za Atalantu je zaigrao od 69. minute kada je na travnjaku zamijenio strijelca Scamaccu.

Nedjeljni parovi su Genoa - Lecce, Verona - Frosinone, Monza - Sassuolo, Lazio - Napoli i Fiorentina - Inter, dok je posljednji susret na rasporedu u ponedjeljak, a sastat će se Salernitana - Roma.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider