Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Juve sve dalje

Novo razočaranje Intera, susret pratilo više od 10.000 školaraca

U 20. kolu Serie A Inter je u subotu na domaćem terenu protiv Sassuola odigrao 0-0. Marcelo Brozović i Ivan Perišić odigrali su cijeli susret za Inter, dok je Šime Vrsaljko ostao na klupi za pričuve.

Ivan Perišić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Utakmicu protiv Sassuola na tribinama San Sira pratilo je više od 10.000 školaraca. Naime, Inter je zbog rasističkog ponašanja navijača kažnjen sa dvije utakmice bez prisustva gledatelja, a vodstvo "Nerazzurra" nije se žalilo već je podnijelo molbu da se vrata stadiona otvore djeci.

Čelnici Talijanskog nogometnog saveza i Serie A pristali su na njihov zahtjev, pa je susret Inter - Sassuolo pratilo više od 10.000 školaraca.

Udinese je izgubio od Parme sa 1-2, a Andrija Balić je za Udinese ušao u igru tek u 88. minuti.

U prvom susretu 20. kola Roma je na Olimpicu pobijedila Torino s 3-2. Roma je nakon prvog poluvremena vodila sa 2-0 golovima Nicole Zaniola (15) i Aleksandra Kolarova (34-11m), no gosti su u nastavku uspjeli izjednačiti preko Tomasa Rincona (51) i Cristiana Ansaldija (67). Ipak, Roma je uspjela osvojiti tri boda, a pobjednički gol zabio je Stephan El Shaarawy u 73. minuti. Ante Ćorić nije nastupio za Romu.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider