Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
juve siguran

Inter potopio Benevento i približio se Milanu u utrci za naslov prvaka u Italiji

Inter je po drugi put u sezoni uvjerljivo slavio protiv Beneventa i približio se gradskom rivali Milanu u borbi za naslov prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Intera u susretu su 20. kola talijanskog prvenstva kao domaćini rutinski nadigrali Benevento s 4:0  te se tako ponovno približili vodećem Milanu na dva boda zaostatka.

Inter je poveo u ranoj fazi utakmice nespretnom reakcijom Imbrote pred svojim vratima u 7. minuti, da bi u nastavku Lautaro u 57. te Lukaku u 67. i 78. minuti pogađali mrežu gostiju za uvjerljivu pobjedu.

Ivan Perišić odigrao je čitav susret za Inter dok je Marcelo Brozović ostao na klupi "crno-plavih" koji sada imaju 44 boda, dva manje od Milana koji je ranije u subotu kao gost svladao Bolognu s 2:1 uz pogodak Ante Rebića.

U Bologni je Rebić doveo Milan u vodstvo u 26. minuti najbrže reagiravši nakon što je vratar Bologne Skorupski obranio kazneni udarac Ibrahimoviću. Bio je to drugi ovosezonski prvenstveni pogodak Rebića koji je igrao do 62. minute.

gol expired Kaos na KSW eventu: Borci se potukli nakon meča, uključili se i treneri divider

Na 2:0 je iz još jednog kaznenog udarca za Milan povisio Kessie u 55. minuti dok je poraz Bologne ublažio Poli u 81. minuti. Mario Mandžukić igrao je za Milan od 73. minute.

Prvak Juventus s 2:0 pobjedom na gostovanju kod Sampdorije u Đenovi uspeo se na treće mjesto na ljestvici. Juventus je poveo golom Chiese u 20. minuti nakon lijepe akcije Betancura i Morate, da bi konačni rezultat postavio Ramsey u prvoj minuti sudačke nadoknade iz još jedne odlične akcije u kojoj su sudjelovali Cristiano Ronaldo i Cuadrado.

Juventus sada ima 39 bodova iz 19 odigranih susreta.
Sampdoria je 10. sa 26 bodova, Benevento je 12. sa 22, a Bologna je 13. sa 20 bodova.

REZULTATI 20. KOLA,

Bologna - Milan 1-2 (Poli 81 / Rebić 26, Kessie 55-11m)
Sampdoria - Juventus 0-2 (Chiesa 20, Ramsey 90+1)
Inter - Benevento 4-0 (Improta 7-ag, Lautaro 57, Lukaku 67, 78)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider