Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka čast

VIDEO Perišić asistirao Brozoviću za sjajan gol protiv Mourinha i Rome: Inter je prvi

Bio je to drugi gol Marcela Brozovića ove sezone u Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović bio je strijelac za Inter u uvjerljivoj 3:0 (2:0) domaćoj pobjedi protiv Rome u susretu 34. kola talijanskog prvenstva, a za pogodak mu je asistirao drugi hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Perišić je u 40. minuti izbjegao zaleđe, utrčao u gostujući kazneni prostor i zatim ostavio loptu za nadolazećeg Brozovića koji je odličnim "lažnjakom" prevario i Mancinija i Smallinga te si stvorio prostor za udarac iskosa sa 10-ak metara kojim je pogodio sam gornji lijevi kut. Rui Patricio mogao je samo pogledom ispratiti taj udarac kojim je Brozović povisio na 2:0. Bio je to drugi prvenstveni gol Brozovića ove sezone, a prvoga je psotigao u prošlom kolu protiv Spezije.

Brozovićev gol pogledajte OVDJE.

Prvi pogodak na utakmici postigao je Dumfries u 30. minuti nakon lijepog proigravanja Calhanoglua, a na 3:0 povisio je Lautaro udarcem glavom nakon kornera kojega je također izveo Calhanoglu. Poraz gostiju ublažio je Mhitarjan u 85. minuti.

gol expired VIDEO Istra 1961 imala velika tri boda u džepu i sve prosula u zadnjim trenucima divider

Brozović i Perišić igrali su do 72. minute za Inter koji je ovom pobjedom preuzeo vrh ljestvice, sada ima 72 boda, jedan više od gradskog rivala Milana, a oba su sastava odigrala po 33 utakmice.

Milan će u nedjelju gostovati kod Lazija, dok će Inter u srijedu u goste Bologni. Roma je šesta sa 58 bodova, dva više od sedmog Lazija i osme Fiorentine, ali Lazio ima jednu, a Fiorentina dvije utakmice manje odigrane.

Serie A tablica:

Standings provided by SofaScore LiveScore

sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.js">

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider