Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi poraz Rossonera

Luda utakmica u Firenzi: Ibrahimović s dva gola vratio Milanu nadu, Vlahović ih zakucao

Utakmica Fiorentina - Milan završila je rezultatom 4:3.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Fiorentine nanijeli su prvi ovosezonski poraz Milanu u Serie A svladavši ih na svom terenu sa 4:3 (2:0) u susretu 13. kola talijanskog prvenstva.

Fiorentina je povela golom Duncana (15) koji je najbrže reagirao nakon što je vratar Milana Tatarusanu ispustio loptu, na 2:0 povisio je Saponara (45+1) u samoj završnici prvog poluvremena lijepim udarcem sa 20-ak metara.

Kada je Dušan Vlahović (60) svojim prvim golom povisio na 3:0 činilo se kako je pitanje pobjednika riješeno, ali Zlatan Ibrahimović (62, 67) je odgovorio s dva brza pogotka za 3:2. Ipak, obrana Milana još je jednom kardinalno pogriješila, Gonzalez je oteo loptu Hernandezu pred kaznenim prostorom gostiju, a to je iskoristio Vlahović (85) i preciznim prizemnim udarcem vratio Fiorentinu na dva gola prednosti.

U posljednjim sekundama susreta Venuti (90+6-ag) je nespretno reagirao na loptu koja se nakon udarca Ibrahimovića odbila od grede te je autogolom postavio konačni rezultat.

Ante Rebić zbog ozljede nije konkurirao za nastup u sastavu Milana koji je ostao drugi sa 32 boda, koliko ima i vodeći Napoli koji u nedjelju gostuje kod trećeg Intera.
Fiorentina je, pak, skočila na šesto mjesto sa 21 bodom, koliko imaju i peti Lazio te sedmi Juventus.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider