Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prava ludnica

Serie A ove sezone je spektakularna: I četvrti klub se uključio u utrku za Scudetto

Atalanta nije klonula poslije preokreta Napolija. U posljednjih 25 minuta dvaput je zabila za velika tri boda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U utakmici preokreta Atalanta je došla do pobjede 3:2 (1:1) na gostovanju kod Napolija i uhvatila priključak s tri momčadi koje se nalaze na vrhu ljestvice talijanske Serie A.

Momčad iz Bergama je na stadionu Diego Maradona povela u 7. minuti, a strijelac je bio Ukrajinac Ruslan Malinovski. No, domaća momčad se oporavila od početnog šoka i u 40. minuti došla do izjednačenja preko Poljaka Piotra Zielinskog. Na početku drugog poluvremena, u 47. minuti, Belgijac Dries Mertens pogodio je za vodstvo Napolija.

Atalanta ipak nije klonula i u 66. minuti je došla do novog izjednačenja. Turski stoper Demiral ubacio se u napad i hladnokrvno poslao loptu pod gredu iznad nemoćnog domaćeg vratara Ospine. U 71. minuti je Švicarac Remo Freuler pogodio za, pokazalo se, konačnih 3:2 i petu uzastopnu pobjedu Atalante.

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić ušao je kod pobjednika u 73. minuti, a zaradio je žuti karton devet minuta poslije.

Momčad iz Bergama je desetom pobjedom u sezoni došla do 34 boda i sada je na samo dva boda od Napolija koji je s vodećeg pao na treće mjesto. Na vrhu ljestvice je Milan sa 38 bodova, a bod manje ima aktualni prvak Inter koji je u subotu slavio sa 3:0 (3:0) na gostovanju kod Rome.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider