Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brz oporavak

FOTO Sjajne vijesti za vratara PSG-a, pušten iz bolnice 82 dana nakon teške nesreće i kome

Sergio Rico pušten je iz bolnice Virgen del Rocio u Sevilli.

Galerija Sergio Rico Sergio Rico ispred bolnice Sergio Rico Sergio Rico sa suprugom

Pauzu između dvije sezone Sergio Rico odlučio je iskoristiti za odmor u rodnoj Andaluziji, ali odmor se pretvorio u noćnu moru za vratara PSG-a.

Rico je pao s konja i zadobio teške tjelesne ozljede, nastradao mu je mozak i nekoliko vratnih kralježaka. Liječnici su mu se borili za život i bio je u komi ukupno 22 dana. Njegova supruga objavila je nedavno fotografiju na kojoj se vidi Rico na bolničkom krevetu.

Vidno je oslabio španjolski vratar, mediji su pisali da je izgubio i preko 20 kilograma tijekom mukotrpne rehabilitacije, ali danas stižu dobre vijesti.

Fabrizio Romano je objavio da je Rico pušten iz bolnice Virgen del Rocio u Sevilli nakon 82 dana, nadamo se da će se Sergio vratiti na terene ako mu je to želja i ako se uspije vratit nakon ovakve teške povrede.

Josip Šutalo Šutalo već u nedjelju u dresu Ajaxa, postaje četvrti najveći izlazni transfer Dinama? divider

Trenutno povratak nogometu nije prioritet, Rico obratio se medijima koji su ga dočekali ispred bolnice.

''Osjećam se poprilično dobro. Nekoliko mjeseci želim provesti u miru, u svom domu. Hvala mojoj supruzi, obitelji i doktorima na pomoći i pruženoj njezi. Zahvaljujem i nogometnom svijetu na podršci, kao i navijačima Seville koji su često znaći doći do bolnice'', rekao je emotivni Rico.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider