Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I to koje godine...

Dok nabija mišiće na odmoru, u javnost puštena sramotna snimka: Tražio da mu se namjesti Zlatna lopta!

Sergio Ramos došao je u neugodnu situaciju zbog objavljenih snimki.

Galerija Sergio Ramos i Lionel Messi

Nogometaš PSG-a Sergio Ramos žestoko trenira za vrijeme boravka u SAD-u. Odlučio je pokazati svima kako još nije za mirovinu unatoč 36 godina na leđima i teškoj ozljedi te oporavku koji je trajao sve do prošle jeseni.

Tada su mu mnogi predbacivali što već mjesecima prima mjesečnu plaću veću od milijun eura, a ne igra. Ramos svojim objavama na Instagramu želi dati do znanja kako je u sjajnoj fizičkoj formi, a čini se kako to uistinu i jest.

Tražio da mu srede Zlatnu loptu

U španjolskoj javnosti osvanula je pak za njega neugodna snimka na kojoj moli predsjednika Španjolskog nogometnog saveza Luisa Rubialesa da mu pokuša ''srediti'' Zlatnu loptu ili barem nagradu FIFA The Best za 2020. godinu.

El Confidencial je došao u posjed mnogih razgovora Rubialesa, čije je objave u javnosti čelnik tamošnjeg nogometa pokušao bezuspješno spriječiti.

Jedna od njih bila je jako neugodna za Ramosa, koji je preko veze želio doći do individualne nagrade kojom bi stavio krunu na bogatu karijeru.

Objavljena snimka cijelog razgovora

''Dobra večer, Rubi. Nadam se da ste obitelj i ti dobro. Znaš da nikad nisam ništa tražio od tebe, ali danas to želim učiniti jer je ovo posebna godina zbog rezultata kojih sam imao. Želim da mi pomogneš na bilo koji način. Pritisnite neke gumbe u UEFA-i i vašim kontaktima za Zlatnu loptu. Bit ću doživotno zahvalan, ne samo zbog mene već mislim da španjolski nogomet to zaslužuje'', kaže na audiosnimci Ramos.

Rubiales mu odgovara: ''Pozdrav, Sergio. Čestitam ti prije svega, mislim da je ovo dobra godina da dobiješ nagradu. To, naravno, nije na meni, ali pomoći ću ti na bilo koji način. Veliki zagrljaj.''

Ramos se potom nadovezao: ''Znam da nije do tebe, ali veze su jako važne. Infantino dodjeljuje FIFA The Best, što bi također bilo super. Računam na tvoju pomoć, a kad budeš mogao, vidimo se za večerom.''

Podsjetimo, Zlatna lopta te godine nije se dodijelila zbog stanke uzrokovane COVID-om. FIFA je ipak dodijelila svoju nagradu, i to potpuno zasluženo Robertu Lewandowskom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider