Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte malo bolje

Sedma sila nemilosrdno razapela ni krivog, ni dužnog Ramosa!

Određeni mediji svim silama pokušavaju pronaći mrlju u povijesnom slavlju Real Madrida protiv Juventusa u finalu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brojni mediji razapeli su kapetana Real Madrida Sergija Ramosa nazvavši ga jadnim i sramotnim zbog situacije iz 84. minute finala Lige prvaka kada je isključen krilni igrač Juventusa Juan Cuardado. Iako je ušao 18 minuta ranije, Cuadrado je zbog dvije gluposti zaslužio dva žuta kartona i isključenje!

Ramosa su mediji optužili da je odglumio Cuadradovo odguravanje, međutim malo tko je pogledao snimku što se zapravo dogodilo iz drugog kuta.

Tko je bio najbolji igrač finala Lige prvaka?

Ukupno glasova:

Nakon što je Ramos čisto uklizao i odnio loptu ispred Kolumbijca, obojica su se podigla s travnjaka i krenula "svojim poslom". Cuadrado je potrčao prema aut-liniji, a na putu do nje mu je stajao Ramos. Gledajući krupni kadar, Kolumbijac je rukama malo pomaknuo Ramosa, koji je istovremeno pao na tlo. Međutim, gledajući iz širokog kadra, vidi se da kapetan Reala nije pao zbog tog dodira, već zbog namjernog gaženja kopačkom po stopalu!

Jasno se vidi da je Cuadrado namjerno svojom desnom nogom zakoračio u lijevu stranu kako bi nagazio na stopalo stopera Reala. Odmah se krenuo ispričati, ali samo kako bi eventualno zavarao glavnog suca Felixa Brycha. To mu nije pošlo za rukom, te je zaradio drugi žuti karton.

Nije Ramos taj koji je sramotno odglumio prekršaj, već je sramotan potez Cuadrada koji se nije mogao nositi s činjenicom da njegova momčad gubi utakmicu, a on duel protiv stopera Reala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider