Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pretvaraju li se?

Ugledna Marca tvrdi: Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo nisu progovorili dvije godine zbog Luke Modrića

Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo našli su se zajedno na travnjaku prvi put nakon više od dvije godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako prenosi ugledni madridski portal Marca, u sinoćnjoj prijateljskoj utakmici Španjolske i Portugala vidjeli su se prvi put nakon dvije godine, a navodno i prozborili, nekoć prijatelji i ikone Real Madrida - Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo.

Prvospomenuti je i dalje član Kraljevskog kluba, dok je Ronaldo napustio madridsku prijestolnicu i prešao u redove Juventusa prije malo više od dvije godine.

Bila je to ujedno godina kada je Luka Modrić postao najbolji nogometaš svijeta i osvojio Zlatnu loptu, nakon čega se portugalska zvijezda Ronaldo ponio poput razmaženog derišta.

Saznavši da neće osvojiti Zlatnu loptu, nije se udostojio ni doći na dodjelu, a nakon toga navodno nije ni osobno čestitao Luki Modriću na tom uspjehu. To mu je jako zamjerio Lukin veliki prijatelj Sergio Ramos, koji nakon toga nije više želio ni čuti za Ronalda, kako prenosi Marca.

gol expired Švicarci naglašavaju da su ih porazili viceprvaci svijeta: "Modrićev ulazak ugasio je nadanja" divider

No nakon utakmice Ramos je na svojem Instagramu objavio fotografiju sebe, Cristiana Ronalda i Pepea, trojca koji je godinama bio neizostavni dio Realove postave.

"Još smo uvijek tu i najbolje tek dolazi. Sretan sam što vas ponovno vidim, prijatelji moji", stavio je Sergio Ramos uz fotografiju, dok je Cristiano Ronaldo na dres koji je dao španjolskom stoperu napisao:

"Za mog prijatelja Sergija s ljubavlju".

Ili se oni sjajno pretvaraju ili Marca piše totalne gluposti. Sami procijenite.

gol expired Izbornik Srbije priziva pomoć s neba da se pridruži Hrvatima: ''Samo nam Bog može pomoći da ga zaustavimo'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider