Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan je dobio automobil

Gospodski potez: Aguero je na rastanku svakom zaposleniku Cityja uručio vrijedan dar

Nakon dugih deset godina Sergio Aguero odlazi iz Manchester Cityja u Barcelonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije nekoliko dana Sergio Augero je i službeno postao novi igrač Barcelone kojoj će se pridružiti 1. srpnja kada mu istekne ugovorna obveza s Manchester Cityjem.

U redovima engleske momčadi proveo je dugih deset godina, a u tom je periodu osvojio čak pet titula engleskog prvaka. Osim toga, postao je i najbolji strijelac u povijesti engleske momčadi, postigao je nevjerojatnih 260 pogodaka.

gol expired Još jedno poznato ime vraća se u Barcelonu: Navijači će biti oduševljeni! divider

Zbog toga se odlučio odužiti svim zaposlenicima Cityja na posve jedinstven način. Tako je u prostorijama kluba organizirao tombolu za 60 klupskih zaposlenika, na kojoj je glavna nagrada bio automobil vrijedan 60 tisuća eura, prenosi španjolska Marca.

Argentinski napadač izvukao je ime sretnog dobitnika kojemu je nakon toga uručio ključeve automobila.

"Tresem se, svaki dan ću ići s njim na posao. Što da kažem, nikada ti ovo neću zaboraviti", rekao je vidno šokirani zaposlenik kluba koji je potom čvrsto zagrlio Aguera.

No, ni ostali zaposlenici kluba nisu ostali praznih ruku. Naime, Augero je svim zaposlenicima uručio ručni sat marke Tag Heur s ugraviranom zahvalom, čija se vrijednost kreće od jedne tisuće do 3 tisuće eura.

Što reći, ovo je za svaku pohvalu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider