Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"
Nogomet
šokiran mišićevom rukom

Sergej Jakirović nakon poraza: "Ne znam kako su povučene te linije"

Sergej Jakirović je komeentirao još jedan poraza Modrih.

Sergej Jakirović (Foto: Željko Hajdinjak/Cropix)

U susretu 4. kola C skupine Konferencijske lige Dinamo je na gostovanju u Plzenu izgubio od Viktorije sa 1:0 potonuvši na začelje ljestvice dva kola prije kraja natjecanja.

Dinamo ove sezone igra jako loše, a dvoboj je komentirao Sergej Jakirović, trener Dinama.

"Nismo imali ravnopravan kriterij od početka. Ono što je vrijedilo za igrače Viktorije, nije vrijedilo za nas. Ne znam kako objasniti Mišićevu ruku.

Josip Mišić VIDEO Pogledajte veliku pogrešku Mišića: Ovako je skrivio penal u Europi divider

On nije vidio da mu lopta dolazi iza leđa. Bili smo dobri u drugom dijelu. Ne mogu vjerovati da se nije gledala situacija na Baturini, nego se gledala neka ruka. Zabili smo gol, nemam pojma kako je to zaleđe. Ne znam kako su povučene te linije.

Znali smo da moramo svakako pobijediti Ballkani i Astanu. Danas smo bili čvršći, oni su imali šansu na kraju prvog dijela. Zadnjih šest bodova izgubili smo protiv Viktorije iz dva sumnjiva jedanaesterca. Nismo navikli vidjeti ovakve rezultate. Moramo naći snage da se izvučemo iz ove situacije, nitko ne može to napraviti osim nas. Teško nam je svima", rekao je trener Dinama Sergej Jakirović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider