Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dudu nije demantirao

Senzacija na Rujevici: Eduardo da Silva stiže u Rijeku?

Iako vijest zvuči senzacionalno, nije nemoguće da Rijeka u drugom dijelu sezone bude pojačana bivšim hrvatskim reprezentativcem i napadačem Dinama Eduardom da Silvom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak i zastupnik Eduarda da Silve uspostavili su kontakt oko potencijalnog transfera brazilskog napadača s hrvatskom putovnicom u redove riječkog prvoligaša, prenosi Novi list.

Da stvar bude bolja, Eduardo ne odbacuje ''a priori'' mogućnost senzacionalnoga transfera.

''Ajmo reći da sam bio na večeri u jednom nogometnom društvu i da smo se dotakli te teme. Ja sam se u svakom slučaju poslije Svjetskog prvenstva u Brazilu naputovao i namijenjao sredina. Vratio sam se u Brazil, onda opet vratio u Šahtar pa opet otišao u Brazil... Gotovo je s tim, želim biti bliže Hrvatskoj i Zagrebu'', rekao je Eduardo za Novi list.

Iako je posljednju utakmicu natjecateljskoga karaktera odigrao još 24. srpnja u dresu Atletico Paranensea, Eduardo ne misli na oproštaj od aktivnog igranja. Štoviše, smatra kako još nekoliko godina može igrati na visokom nivou.

''Nikad nisam bio mršaviji, fizički se osjećam odlično. Uvjeren sam da još dvije ili tri godine mogu igrati na vrhunskoj razini, a nisam zaboravio davati golove. Ako stigne neka dobra ponuda... Što ako ta ponuda bude iz Rijeke? Moguće, zašto ne?'', izjavio je Eduardo te nadodao:

''Rijeka je organiziran klub, kao i Osijek. Ako mi netko predstavi nekakav dobar projekt, spreman sam razgovarati. Javili su se i neki klubovi iz Austrije... Vidjet ću'', zaključio je bivši Vatreni.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider