Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav majstor!

Ovo je najbizarnije simuliranje ozljede koje ste ikada vidjeli!

Senegalac je svojoj reprezentaciji samo želio osigurati prvo mjesto u skupini, a sada mu se smije cijeli svijet...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Često možemo vidjeti u završnicama nogometnih utakmica da momčad koja ima pozitivan rezultat odugovlači i troši vrijeme suparniku. Uglavnom je to padanje na travnjak s grčevima ili glumljenje ozljede nakon blagog kontakta sa suparničkim igračem. Senegalski vratar Khadim N’Diaye podigao je letvicu bizarnosti kada je krađa vremena u pitanju na jednu sasvim novu razinu.

U utakmici Senegala i Alžira u sklopu 3. kola skupine B Afričkog kupa nacija rezultat je u samoj završnici bio 2:2. Senegal je s bodom sebi osiguravao prvo mjesto u skupini ispred Tunisa i nikako nije želio primiti pogodak u posljednjim minutama. N'Diaye je odlučio da će napraviti sve da svojoj momčadi osigura taj jedan bod, pa i pod uvjetom da se pošteno osramoti!

Riyad Mahrez promašio je dobru priliku za Alžir tako da je poslao loptu preko vratiju u gol-aut. N'Diaye je postavio loptu na peterac, uzeo zalet i otprilike na pola puta prema lopti sam sebe spotaknuo i pao. Da stvar bude bizarnija Senegalac je odlučio glumiti ozljedu potkoljenice pa je na travnjak morala ući i liječnička ekipa. Nakon otprilike dvije minute valjanja po travnjaku N'Diaye se bez problema pridigao i nastavio igrati, a Senegal je u konačnici izvukao bod.

Čovjek kojem se sada smije cijeli svijet može se samo nadati da je njegova žrtva omogućila reprezentaciji lakšeg suparnika u četvrtfinalu i prolaz u polufinale. Senegal će igrati protiv Kameruna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider