Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
malo tko mu je povjerovao

BiH zvijezda objasnila svoje kontroverzne izjave o "odlasku na odmor u reprezentaciji"

Senad Lulić pokušao je objasniti što je mislio pod time da je kao reprezentativac odlazio na okupljanje da bi se odmorio i vidio obitelj.

Senad Lulić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić našao se na udaru javnosti zbog razgovora u tunelu sa slovenskim golmanom Samirom Handanovićem, uoči utakmice talijanskog prvenstva između Intera i Lazia. Lulić je u tom razgovoru okarakterizirao okupljanje reprezentacije kao izlet, na kojem igrači jedu, piju i druže se s obitelji.

"Kod nas ti je reprezentacija kao da ideš na odmor, obitelj, pokloni, i onda dođe utakmica, a ti si mrtav", prepričao je Lulić kako je to izgledalo dok je igrao za BiH.

Nakon brojnih kritika Lulić se odlučio oglasiti putem Avaza.

"Iskreno ne znam što bih rekao. Ne želim previše ulaziti u dubinu svega ovog, ali mislim da su mnogi pogrešno protumačili moje riječi. Svi koji smo igrali za BiH, a pritom smo igrali za neki klub izvan domovine, jedva čekamo da dođemo kući i vidimo svoje obitelji, pojedemo domaćih kolača, donesemo poklone, popije nešto. U tom sam smislu sve ono rekao", kazao je bivši BiH reprezentativac.

"Za reprezentaciju sam davao sve od prve pa do posljednje minute. Nisam razmišljao da li je kamera uključena ili nije, ali u nijednom trenutku nisam rekao ni pomislio da smo neprofesionalni. Bože sačuvaj. Sve se svodilo na činjenicu da smo se jedva čekali vratiti kući i vidjeti obitelji", zaključio je Lulić.

Lulić je za reprezentaciju BiH odigrao 57 utakmica i postigao četiri pogotka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider