Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Seksi Zahia pokušava spasiti Riberyja od zatvora

Francuski je dnevnik La Parisien objavio detalje razgovora policijskih službenika i Zahije Dehar, maloljetne prostitutke zbog koje francuskim nogometnim reprezentativcima Francku Riberyju i Karimu Benzemi prijeti zatvor...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Važno otkriće koje bi moglo biti od presudne važnosti pri obrani napadača minhenskog Bayerna odnosno madridskog Reala jest priznanje danas 18-godišnje prostitutke da je nogometašima prilikom njihova odnosa lagala o svojim godinama.

>> Benzema demantirao seksualni odnos sa Zahiom!

'Lagala sam im jer sam se bojala da će, saznaju li za moje godine, odbiti ići sa mnom u krevet', navodi La Parisien njezine riječi.

A priliku otići u krevet s reprezentativcima, tvrdi, nije željela propustiti zbog financijske nadoknade: Ribery joj je, otkrila je, za jednu noć platio 700 eura, a Benzema 500. S Riberyjem je odnos navodno imala prošle godine kao 17-godišnjakinja, dok je s Benzemom avanturu prošla 2008. godine, s tek 16 navršenih godina.

Nogometašima zbog poticanja maloljetnice na seks i samog čina plaćanja, dokaže li se da su bili svjesni njezinih godina, prijeti trogodišnja zatvorska kazna. Benzema (22) je u srijedu preko odvjetnika demantirao seksualni odnos sa Zahijom. Ribery (27) je već ranije priznao grešku, ali je uvjeravao istražitelje da nije znao za Zahijinu stvarnu dob.

Nastavi čitati

Nastavi čitati