Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludi provod

Seks skandal u Norveškoj: Igrači otišli na večeru, doveli djevojke pa goli trčali po stadionu! Sve su uhvatile kamere

Za tri dana igraju važan prvenstveni susret u borbi za ostanak u prvom razredu norveškog nogometa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako bi što bolje upoznali nove suigrače, igrači norveškog Branna odlučili su odvesti nove kolege na večeru dobrodošlice.

Trebalo je to biti ugodno druženje uz večeru i pokoju čašu vina, a sve je završilo sa seks skandalom na glavnom travnjaku njihovog stadiona, prenose norveški mediji.

Tijekom ludog provoda, skupini od dvanaest igrača priključile su se četiri djevojke. Svi skupa su odlučili posjetiti stadion norveškog prvoligaša Branna. Ondje su stigli poslije ponoći, a zadržali su se sve do 5 sati ujutro.

Predali mobitele, a zaboravili na videonadzor

Kako se ne bi saznalo za ludi provod, svi su ugasili i predali svoje mobilne telefone, ali na jedno nisu računali: videonadzor. Cijeli stadion prekriven je kamerama koje su snimile njihov ludi provod.

Od seksualnog odnosa s djevojkama pa sve do oskudnog trčanja po glavnom travnjaku nogometnog stadiona, kamere su sve zabilježile.

gol expired Mbappe je ljut i ne želi igrati s Messijem? Pogledajte kako ga je dočekao u svlačionici divider

Naravno, čelnici nogometnog kluba bili su šokirani. Tako je sportski direktor Branna Jimmi Nageg Jacobson priznao norveškim novinarima kako se radi o skandaloznim scenama.

"Imali smo ozbiljan razgovor s njima, jasno je da ćemo ih kazniti, ali ih ne možemo sve suspendirati", kazao je.

Zašto ih ne mogu suspendirati? 

Pa Brann je trenutno posljednoplasirana momčad norveškog prvenstva, osvojili su samo sedam bodova iz 14 susreta, a za samo tri dana čeka ih važan susret u borbi za ostanak.

"Prevelika je to skupina igrača da bismo ih izbacili iz momčadi. Možemo jednog igrača suspendirati, ali ne možemo sve", zaključio je sportski direktor Branna.

U svakom slučaju, norvešku momčad očekuju zanimljivi dani.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider