Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
EPILOG LOŠIH REZULTATA

Promjena u Kramarićevom klubu: Nakon dvije sezone Hoeneß napušta klupu

Čak četiri kluba prve Bundeslige odlučili su na kraju sezone promijeniti šefa stručnog stožera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dvije sezone koje su rezultatski završile ispod očekivanja, Hoffenheim je odlučio zahvaliti se treneru Sebastianu Hoeneßu na odrađenom poslu te će klub iz Sinsheima iduće sezone u lov na bodove krenuti s novim čovjekom na klupi.

Ovo je zapravo bila očekivana odluka, budući da će Hoffenheim pod Hoeneßovim vodstvom doživio rezultatski pad. Zanimljivo, 40-godišnjak iz Münchena zadržao je posao nakon tek 11. mjesta prošle sezone te neuspjeha u Kupu i Europi. Ipak, deveto mjesto na kraju ove sezone nije nešto nakon čega su mu spremni dati još jednu priliku.

Momčad čija je glavna zvijezda Andrej Kramarić ipak ima ambiciju igrati u UEFA natjecanja, a to pod vodstvom Hoeneßa nisu uspjeli, tako da će to pokušati iduće sezone ostvariti neki drugi trener.

Već četvrta promjena nakon posljednjeg kola

Zanimljivo, ovo je već četvrti treneru prvom njemačkom rangu za kojeg su klubovi na kraju sezone odredili kako ih iduće sezone više neće voditi. 

Augsburg je izrazio nepovjerenje Markusu Weinzierlu, Adi Hütter neće nastaviti voditi Borussiju iz Mönchengladbacha, nakon što je završio tek na desetom mjestu, dok će novog trenera tražiti i Wolfsburg. Florian Kohfeldt u listopadu je zamijenio Marka Van Bommela, no nije napravio dovoljno da bi poveo momčad u iduću sezonu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider