Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tržište na otoku

BiH reprezentativac u Arsenalu, Bilić želi zvijezdu hit momčadi Bundeslige

Arsene Wenger potpisao je prvo pojačanje za sljedeću sezonu, a Bilićev West Ham želi spektakularno pojačanje iz Bundeslige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Leipziga Timo Werner (21) nalazi se na vrhu liste prioriteta Bilićeva West Hama kad su u pitanju pojačanja u ljetnom prijelaznom roku, objavili su u utorak britanski mediji.

Werner je prošlog ljeta iz Stuttgarta prešao u RB Leipzig za deset milijuna eura, što je bio najveći transfer u povijesti Leipziga. Novom Bundesligašu ta se akvizicija itekako isplatila jer je Werner zabio 21 gol u prvenstvu i time je značajno pomogao da Leipzig napravi najveće iznenađenje i završi na drugom mjestu Bundeslige.

No, West Ham nije jedini klub u utrci za Wernerom. Njemačkog napadača želi i trener Liverpoola Jürgen Klopp. U West Hamu žele preduhitriti konkurenciju iz Liverpoola i nude 25 milijuna eura za Wernera.

Međutim, realizacija ovog transfera bila bi prvorazredna senzacija. Werner je privukao interes čitave Europe, a čelnici RB Leipziga ne planiraju rasprodati momčad koja je izborila drugo mjesto Bundeslige i plasman u Ligu prvaka u debitantskoj sezoni.

Wenger doveo prvo pojačanje

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac (23) prvo je pojačanje Arsenala u ljetnom prijelaznom roku.

Lijevom beku koji često sudjeluje u napadačkim akcijama ovog ljeta istječe ugovor sa Schalkeom, a s Arsenalom će potpisati kao slobodan igrač. Londonski klub već je svoje novo pojačanje predstavio na Twitteru i službenim stranicama. 

U Schalkeu je proveo pet godina, a posljednje dvije sezone bio je standardni prvotimac. Za njega su još bili zainteresirani i Manchester City te Juventus, ali Kolašinac se ipak odlučio za Arsenal koji ga prati već duže vrijeme. Konkurencija za mjesto u momčadi bit će mu Nacho Monreal i Kieran Gibbs, koji bi na ljeto mogao napustiti klub.

Kolašinac je rođen u Njemačkoj za čije mlade selekcije je igrao do 20. godine. 2013. postao je reprezentativac Bosne i Hercegovine za koju ima 18 nastupa. 

Ovo je prvo pojačanje Arsenea Wengera otkad je produžio ugovor s Arsenalom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider