Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
početak kraja

Saudijci muku muče s Benzemom: Odbio je i njihov prijedlog, sve se raspada?

Pregovara o prelasku u neki europski klub, a strani mediji pišu da je to i Lyon, u kojem je započeo karijeru.

Karim Benzema (Foto: Profimedia)

Francuski napadač Karim Benzema, osjećajući se pod pritiskom u Al-Ittihadu, zatražio je "privremeni" odlazak iz kluba koji mu je ponudio posudbu u drugu momčad saudijskog prvenstva.

Opciju odlaska u neki drugi saudijski klub odbio je igrač koji se osjeća "nesposobnim dati sve od sebe Al-Ittihadu zbog pritiska", javlja agencija France Presse pozivajući se na neimenovane izvore.

Miles Perkovich Hajduk preko svojih američkih veza doveo Hrvata iz Messijeva kluba divider

Benzemina situacija zapela je za oko javnosti nakon što je prošlog tjedna otišao na odmor bez dopuštenja kluba i kasnio s povratkom u momčad. Al-Ittihad nije dobio ponudu za bivšeg francuskog napadača i planira pregovore s njim kako bi razjasnio situaciju. Benzema je zabio 12 golova u 20 nastupa ove sezone, ali je kritiziran zbog svojih nastupa, a Al-Ittihad je sedmi u ligi, s 25 bodova manje od vodećeg Al-Hilala. Prošle sezone osvojio je naslov.

Benzema, koji je karijeru započeo u Lyonu, potpisao je prošle godine s Al-Ittihadom, u koji je došao iz Real Madrida, trogodišnji ugovor. Pregovore o prelasku u neki europski klub, a mediji pišu da je to i Lyon, u kojem je započeo karijeru, mogle bi otežati financijske stavke ugovora potpisanog sa saudijskim klubom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider