Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEPOSTOJEĆE ZALEĐE

Sarajevo ispalo iz Lige prvaka zbog ove nevjerojatne pogreške suca

Igrači kluba iz BiH žestoko su prosvjedovali kod sudaca, koji su vjerojatno tek nakon utakmice shvatili kakvu su pogrešku napravili.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sarajevo je ispalo u drugom pretkolu Lige prvaka. Bosanskohercegovački prvak poražen je na gostovanju kod Dinama iz Bresta 2:1, a osim poraza Sarajevo će pamtiti i nevjerojatnu grešku pomoćnog suca.

U 54. minuti dvoboja Brest je vodio s 2:1, a onda je Sarajevo zabilo za 2:2, no gol je poništen zbog nepostojećeg zaleđa Mersudina Ahmetovića.

Igrači kluba iz BiH žestoko su prosvjedovali kod sudaca, koji su vjerojatno tek nakon utakmice shvatili kakvu su pogrešku napravili.
 

Nakon utakmice trener Sarajeva iz protesta se nije pojavio ispred novinara, ali nogometnom svijetu izjavu je dala direktorica Sabrina Buljubašić.

"Izgubili smo s 2:1 i odlučili smo da trener i pomoćni trener ne izađu pred medije jer vjerujem da moramo poslati jaču poruku, pogotovo za male zemlje kakva je Bosna i Hercegovina. Ovo što se dogodilo nikada nisam vidjela u nogometu, a cijeli svoj život sam u nogometu", rekla je Buljubašić.

"Ovo je trebao biti gol, a svirano je zaleđe i mi ćemo se pobrinuti da UEFA zna svaki detalj s ove utakmice. Nisam nikada vidjela ovako suđenje i ovakve greške. Mislim da smo definitivno opljačkani. Opljačkani za pravo da se natječemo na pravi način. Želimo poslati poruku jer mislimo da nogomet treba biti bolji i jači i želimo zaštititi naš klub od stvari kakve su se događale ovdje. Jer u tom slučaju nogomet samo gubi, a ostaju nam frustracije. Ovo mora biti poruka i ja danas šaljem ovu poruku. I učinit ću da za ovo saznaju UEFA, naši navijači i javnost u cijelom svijetu'', jasna je bila Buljubašić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider