Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svaka čast!

Kulenović oduševio potezom pri teškoj Kalinićevoj ozljedi: "Čuo je da Lovre viče 'puklo, puklo'..."

Jedna od gorućih tema u novom podcastu Utakmicu po utakmicu bila je teška ozljeda golmana Hajduka Lovre Kalinića.

Trenutak koji je obilježio 15. kolo Supersport HNL-a bila je teška ozljeda Lovre Kalinića na utakmici Lokomotive i Hajduka u Kranjčevićevoj.

Golman Hajduka bez kontakta se srušio na tlo i uhvatio za bolno koljeno, čini se kako je pukao prednji križni ligament, a voditelja podcasta Utakmicu po utakmicu, Igora Ćurkovića, oduševio je potez Sandra Kulenovića iz Lokomotive.

"Ključan trenutak utakmice bila je ozljeda Lovre Kalinića. Svi su potonuli kad su ga vidjeli kako leži, svi su bili u šoku“, započeo je Ćurka.

"Moram pohvaliti Sandra Kulenovića jer da je išao u puni sprint je imao čist put prema golu, ali kad je čuo kako Lovre viče 'puklo, puklo', odlučio je stati. Nije želio zabiti u takvoj situaciji. Stvarno zastrašujući trenutak jer je kapetan, tek se vratio nakon ozljede…“

Što znamo o prednjem križnom?

"Prve prognoze kažu devet mjeseci do godinu dana. Uzmi u obzir da Lovre ima dva metra i 30 i kusur godina pa će to biti dosta teško, ali on je dosta pozitivan. Vidjeli smo se poslije utakmice i doslovno je on tješio mene, a ne ja njega“, podvlači Ćurka.

Više o utakmici Lokomotive i Hajduka, ali i ostalim zanimljivostima iz Supersport HNL-a pronađite u cijeloj 15. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider