Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fenomenalan talent

VIDEO Genijalac koji podsjeća na Ronaldinha: Barcelona želi dovesti čudo od djeteta

Sana Fernandes iz Sporting Lisabona je na meti Barcelone.

Barcelona (Foto: Afp)

Paralelno s rješavanjem nagomilanih dugova i jačanjem igračkog kadra za sezonu koja predstoji, u Barceloni rade i na transferima od kojih bi klub trebao imati koristi u budućnosti, kroz nekoliko godina.

Jedan takav uskoro bi mogao biti realiziran, riječ je o dovođenju supertalentiranog Portugalca koji svojim potezima, kretnjama na terenu, a i izgledom podsjeća na legendarnog Ronaldinha.

Sana Fernandes 16-godišnji je igrač mlade momčadi Sportinga iz Lisabona koji je, piše portugalski O Jogo, privukao pozornost brojnih klubova, ne samo Barcelone.

Fernandesa krasi fenomenalna tehnika, izuzetan je dribler, iznimno hitar. Inače, riječ je o mladiću rođenom u Gvineji, ali već se opredijelio za igranje pod zastavom Portugala, za čiju je U-16 reprezentaciju u prošloj sezoni postigao 10 golova.

Katalonski Sport piše da će Barca pokušati uvjeriti Fernandesa da bi se on savršeno uklopio u njezinu ofenzivnu filozofiju, ali problem bi mogla predstavljati činjenica da je za igrača zainteresiran i Manchester City.

Pep Guardiola odavno za njega zna i vidi ga kao pravi nastavak politike u sklopu koje su u prvoj momčadi Cityja priliku dobili Phil Foden i Cole Palmer.

Konačna odluka bit će na Fernandesu i njegovoj obitelji.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider