Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bizarnije ne može

Samo u Srbiji: Delije se tuku s braćom Rusima ispred igrača, legenda se srami što je Srbin

Još jedan beogradski derbi bit će zapamćen po nevjerojatnim scenama.

Delije se potukle s Rusima

Partizan i Crvena zvezda odigrali su 1:1 na stadionu ''crno-bijelih'' u najvećem derbiju srpskog nogometa, koji ni ovaj put nije prošao bez nevjerojatnih repova.

Sudionik Lige prvaka izjednačio je ''fantomskim golom''. Richmond Boakye zabio je gol u 73. minuti, a suci su ga priznali na očaj domaćih igrača i navijača koji se ne slažu da je lopta punim obujmom prešla gol-liniju.

Nakon utakmice vratar Partizana Vladimir Stojković izjavio je da se prvi put srami što je Srbin. I dan nakon toga u tijeku je žestoka kampanja na društvenim mrežama, ali i u medijima, gdje se brutalno ismijava bivši vratar reprezentacije zbog svoje izjave. Jedan mu je zastupnik u tamošnjem parlamentu poručio da je debil.

''Sramota me što sam Srbin. Odreći ću se sutra srpskog pasoša. Ne može se ovo svirati na derbiju. Ja sam izvadio loptu, on je nije ni vidio od mene. Sramota! Igračima Zvezde svaka čast, ali ovo što se dogodilo velika je sramota. On mora biti 300 posto siguran'', rigao je vatru vratar Partizana.

Nakon utakmice huligani su demolirali svlačionicu sudaca.

Na tribinama je također bilo svega. Frakcija Grobara koja se naziva Partizanovci i koja se premjestila na istočnu tribinu imala je međusobni okršaj. Kao da navijači Partizana već nisu dovoljno podijeljeni, pa su se sad pomlatili i oni.

No najbizarnija scena odvijala se nakon utakmice. Igrači Crvene zvezde stajali su pred sjevernom tribinom želeći proslaviti bod. Pred njih su upali navijači moskovskog Spartaka i uzeli dresove, ali su odmah ušli i neki pripadnici Delija i potukli se s Rusima.

Bizarnu scenu međusobne tučnjave pripadnika bratskih skupina navijača gledali su svi navijači gostiju s tribine, kao i nogometaši. Bizarnije od toga valjda nije moglo.
 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider