Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odala ga jedna fotografija

Novi udarac za posrnulu zvijezdu: Suspendiran zbog seksi doktorice o kojoj svi pričaju

Trebao je biti novi Zidane, a sada je na prisilnom odmoru. Sve je počelo zbog fotografije s atraktivnom doktoricom.

Galerija Samir Nasri i Jamila Sozahdah (Foto: Instagram) Jamila Sozahdah (Foto: Instagram) Jamila Sozahdah (Foto: Instagram) +4 Jamila Sozahdah (Foto: Instagram)

Europska nogometna federacija (UEFA) suspendirala je bivšeg francuskog reprezentativca Samira Nasrija (30) na šest mjeseci zbog korištenja dopinga.

Ovu odluku UEFA je donijela zbog niza tretmana na kojima je Francuz bio 2016. godine u jednoj klinici u Los Angelesu. Nasri, koji je tada bio član Seville, bio je podvrgnut posebnoj intravenoznoj terapiji. Takva terapija zabranjena je od strane Svjetske antidopinške agencije WADA-e jer se u SAD-u provodi u dvostrukim količinama od dozvoljene.

Nasri je prvotno kažnjen na dvije godine, ali je nakon žalbe njegova katna smanjena. Francuski veznjak, koji je nedavno raskinuo ugovor s turskim prvoligašem Antalyasporom, i na ovu kaznu će imati pravo žalbe.

Zanimljivo, Međunarodna antidopinška agencija otvorila je slučaj protiv Nasrija nakon što je atraktivna doktorica Jamila Sozahdah, koja je osnivačica i vlasnica klinike, na društvenim mrežama objavila Nasrijevu fotografiju.

Nasri je tijekom karijere igrao za Marseile, Arsenal, Manchester City, Sevillu i Antalyaspor, a u dresu francuske reprezentacije je odigrao 41 utakmicu i postigao pet golova. Svojevremeno je bio označen kao sljedeća velika stvar francuskog novinara i nasljednik Zinedinea Zidanea, ali njegova karijera nije krenula u tom smjeru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider