Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mala iskra je dovoljna

U nogometu ništa nije nemoguće: Gubili 0:4 deset minuta prije kraja, a onda se dogodilo čudo!

Nogometaši Salforda kreirali su jedan od najvećih povrataka ove sezone.

Igrači Salforda slave pogodak (Screenshot)

Minule subote odigrana je jedna od najbizarnijih nogometnih utakmica u posljednje vrijeme. U petom razredu engleskog nogometa vodeći sastav Nacionalne lige sjever Salford City gostovao je kod četvrtoplasiranog Kidderminstera, te je u 56. minuti primio pogodak za 4:0.

Rezultat se nakon toga nije mijenjao sve do 80. minute, kada je uslijedio nevjerojatan završetak. Najprije je u spomenutoj minuti Askew zabio za 4:1, a taj pogodak nije davao preveliku nadu gostima, s obzirom na reakciju nakon što je lopta prošla gol-crtu. Kao da nisu vjerovali da mogu do pozitivnog ishoda.

Domaćin je odolijevao napadima gostiju do 89., kada Haughton zabija za 4:2. Dvije minute kasnije nakon kornera Dieseruvwe glavom zabija za 4:3, nakon čega igrači Salforda jure prema centru i traže još jednu priliku za pogodak.

Tri minute kasnije, u 96. minuti susreta, Sudac pokazuje na bijelu točku nakon evidentnog prekršaja u kaznenom prostoru. Vratar domaćina Hall brani udarac, ali na loptu natrčava Walker i nekako ju gura u mrežu za konačnih 4:4!

Zaključak priče, u nogometu ništa nije nemoguće...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider