Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ozljede poharale liverpool

Stravična Salahova ozljeda zabrinula Liverpool: Klopp se oglasio, protiv Barce bez bitnog igrača

Liverpool je teškom mukom izvojevao pobjedu, ali liječnički tim Redsa dobio je novog pacijenta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool je nakon velike drame stigao do važne pobjede na gostovanju kod Newcastlea (3:2), a do pobjedničkog gola morali su doći bez ponajboljeg igrača Mohameda Salaha.

Egipćanin je igru napustio u 73. minuti nakon brutalnog sudara s vratarom Svraka Martinom Dubravkom. Slovački čuvar mreže u jednom je istrčavanju nehotično pokosio Salaha, čija glava je naletjela na njegov kuk.

Bio je to klasični nokaut, a Salah je ostao ležati na travnjaku. Morala je intervenirati ekipa s nosilima koja je uplakanog Egipćanina iznijela s terena.

Izgledalo je dosta neugodno, a brzo se pojavila bojazan da će Salah propustiti završnicu sezone. Redse do kraja čeka uzvrat s Barcelonom i posljednje prvenstveno kolo protiv neugodnog Wolverhamptona, a naprave li senzaciju i dostignu Barcinih 3:0 iz prve utakmice, možda i finale Lige prvaka.

Nakon utakmice se oglasio Jürgen Klopp, koji je obznanio dobre vijesti da udarac nije ostavio teže posljedice na Salahu. Međutim, još nije poznato hoće li biti spreman u utorak kada Barca stiže na Anfield.

Otpadne li i Salah, Liverpool će biti u velikim problemima

"Kad smo sišli u svlačionicu Salah je sjedio tamo i gledao utakmicu. Iskreno, ne izgleda posebno ozbiljno, ali bilo je dovoljno da nam liječnik signalizira da je potrebna zamjena. Pričao sam s njim, izgledao je u redu, ali moramo čekati."

Utakmica s Barcom sve je bliže, a Klopp se nada da će Salah dobiti zeleno svjetlo jer je Roberto Firmino zapeo na crvenom.

"Bobby nije startao protiv Barcelone, imao je problema i još ih ima. Nije bio u momčadi protiv Newcastlea, jednostavno nije na raspologanju. Morali smo to prihvatiti i izostaviti ga, liječnički tim rekao je da drugačije ne može. Da budem iskren, ne izgleda dobro, teško će se vratiti sredinom tjedna", rekao je Klopp.

Liverpool bi tako mogao biti znatno oslabljen protiv Barce budući da je u prvoj utakmici otpao i veznjak Naby Keita za kojeg je ova sezona gotova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider