Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Redsi ostali stopostotni

Salahova genijalnost donijela Liverpoolu treću pobjedu i vrh Premierlige

Nogometaši Liverpoola upisali su i treću pobjedu u isto toliko utakmica na startu nove sezone Premierlige.

Mohamed Salah (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Liverpool je zadržao stopostotan učinak u Premierligi i nakon 3. kola zahvaljujući minimalnoj 1-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Brighton and Hove Albiona.

Strijelac jedinog gola bio je Mohamed Salah u 23. minuti, nakon što je briljantno pogodio suprotni vratarev kut. Nije to bila najbolja napadačka predstava Liverpoola, ali je zahvaljujući golmanu Alissonu i treći put sačuvao mrežu netaknutom.

Liverpool je na vrhu ljestvice s maksimalnih devet bodova, slijede Manchester City i Bournemouth sa po sedam, dok je Brighton 12. s tri boda.

Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren nije konkurirao za nastup u momčadi Liverpoola zbog ozljede.

VIDEO Liverpool - Brighton 1:0

Arsenal je ostvario prvu pobjedu pod vodstvom novom menadžera Unaija Emeryja svladavši na svom stadionu West Ham United s 3-1 (1-1). Ranije u subotu je novak u ligi Wolverhampton iznenadio prvaka Manchester City odigravši na svom Molineuxu 1-1 (1-1). Domaće je u vodstvo doveo Boly (57), a izjednačio je Laporte (69).

U nedjelju su na programu susreti Watford - Crystal Palace, Fulham - Burnley i Newcastle United - Chelsea, dok će derbi kola u ponedjeljak igrati Manchester United i Tottenham Hotspur.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider