Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve ih je ušutkao

Salah otkrio što ga je motiviralo za sezonu karijere: ''Rekli su da ne mogu igrati u Premierligi''

Liverpoolova zvijezda Mohamed Salah otkrio je što ga je posebno motiviralo uoči sezone karijere.

Galerija Mohamed Salah (Foto: AFP) Mohamed Salah i Jürgen Klopp (Foto: AFP) Mohamed Salah (Foto: AFP) +2 Salah i Indi Martins u trku (Foto: AFP)

Salah je otkrio kako je dolaskom u Liverpool imao veliku želju dokazati kritičarima da su pogriješili za vrijeme dok je igrao u Chelseaju. Egipćanin ne samo da je ušutkao sve kritičare, nego ima jednu od najimpresivnijih sezona u povijesti postigavši 43 pogotka u svim natjecanjima.

Nakon neuspjelog boravka u Chelseaju, Salah cijelu sezonu dominira Premierligom te je s Liverpool izborio finale Lige prvaka, a to bi bila sjajna kruna sezone.

25-godišnjak je u četvrtak primio nagradu za Liverpoolovog igrača godine te nagradu novinarskog udruženja za nogometaša godine, a nakon toga je poručio kako se vratio u Englesku kako bi utišao svoje kritičare.

''Bio sam ovdje prije četiri godine i puno ljudi je reklo kako ne mogu uspjeti, da ne mogu igrati u Premierligi, da je to vrlo teška liga za mene'', rekao je Salah te nadodao:

''Cijelo vrijeme mi je u mislima bilo da se moram vratiti. Od prvog dana kada sam napustio Chelsea, u glavi mi je bila misao da im moram dokazati da su pogriješili. I to sam napravio'', zaključio je fenomenalni Egipćanin.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider