Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvatska akcija

Eduardo zabio na dodavanje Srne: Šahtar bolji od ZG Dinama

Hrvatski prvak upisao je treći poraz na pripremama za nastavak sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem susretu na pripremama u Španjolskoj hrvatski nogometni prvak Dinamo je izgubio od Šahtara iz Donjecka 0-2.

Bio je to treći poraz Modrih na pripremama nakon što su 2. veljače izgubili od bugarskog Litex Lovecha (1-3), a 26. siječnja i od norveškog Stromsgodseta (0-2).

Dinamo je upisao i dva neodlučena ishoda protiv moskovskog CSKA (0-0) i Celja (0-0), a dobili su jedino Piast Gliwice (2-1).

Šahtar je poveo u sedmoj minuti nakon 'hrvatske akcije'. Kapetan Vatrenih i ukrajinskog sastava Darijo Srna je fantastično ubacio s desne strane, a na loptu je natrčao Eduardo da Silva i sa 6-7 metara udarcem iz prve pogodio za vodstvo sastava iz Donjecka.

Ukrajinci su povisili na 2-0 u 26. minuti, a strijelac je bio Taison. Do kraja susreta oba su sastava imala nekoliko prilika za pogodak, no rezultat se nije mijenjao.

Dinamo je utakmicom protiv Šahtara zaključio pripreme i ekipa se u subotu poslijepodne vraća u Zagreb da bi već u srijedu susretom četvrtfinala Kupa protiv Intera krenuli u obranu dvostruke krune.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider