Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rijetko tko to ima

Mane otkrio u čemu je tajna uspjeha velikog Liverpoolovog trojca: ''To nas čini boljima''

Jedan od Kloppovih miljenika, Sadio Mane, otkrio je u čemu leži tajna sjajne sezone Liverpoolovog ofenzivnog trojca.

Galerija Slavlje Liverpoolovog trojca (Foto: AFP) Slavlje Liverpoolovog trojca (Foto: AFP) Mohamed Salah (Foto: AFP) +3 Slavlje Liverpoolovog trojca (Foto: AFP)

Liverpoolov Sadio Mane oduševljen je briljantnošću Mohameda Salaha, koji je ove sezone postigao već 43 pogotka u svim natjecanjima. Mane je također otkrio da Salah često priredi ''show'' i na treningu.

''Za mene, to je nešto nevjerojatno'', kazala je senegalska zvijezda.

''Mo je uvijek ovakav, čak i na treningu pa je za nas to normalno. Pokušavamo mu pomoći da postigne što više golova jer tim bolje i za nas'', rekao je Mane.

Mane, koji je ove sezone zabio 18 golova, Salah i Firmino (27 pogodaka) su savršeno oružje Jürgena Kloppa. A 26-godišnjak smatra kako je odnos između spomenutog trojca ključan za njihove nastupe.

''Mislim da je tajna u tome što smo bliski prijatelji jedni s drugima. Uvijek volim igrati uz ove sjajne igrače jer se jako dobro razumijemo na terenu. Pokušavamo se kretati jedni za druge, a lakše nam je što više vježbamo i što se više međusobno poznajemo'', objasnio je Mane.

''Vrlo je zabavno imati igrače poput Moa i Roberta pored sebe. Uvijek je užitak i uvijek sam sretan kad im pomognem s asistencijom. To se vidi na terenu, uvijek tražimo jedni druge. Mislim da nas to čini boljom momčadi'', kazao je jedan od velikog trojca Redsa.

Sljedeću utakmicu Liverpool igra u Rimu, gdje ga čeka uzvratni susret polufinala Lige prvaka protiv Rome.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider