Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stadion eksplodirao

Sa samo 14 godina ostvario san i ispisao povijest u jednoj od najvećih utakmica

Sa samo 14 godina Fernando Ovelar ostvario je svoj san postigavši pogodak u paragvajskom klasiku između Cerro Portene i Olimpije.

Fernando Ovelar (Screenshot Twitter)

Fernando Ovelar prošlog je tjedna ostvario seniorski debi za Cerro Porteno, a ovaj vikend postigao je svoj prvi pogodak, i to u paragvajskom derbiju protiv Olimpije. Olevar je time postao najmlađi igrač koji je zabio pogodak u paragvajskom klasiku sa samo 14 godina.

Jedna od najvećih utakmica paragvajskog nogometa eksplodirala je u životu 14-godišnjeg napadača, koji je postigao svoj prvi pogodak u profesionalnom nogometu. I to kakav, sjajno utrčavši u prazan prostor i hladno prebacivši vratara.

Susret dvaju rivala na kraju je završio 2:2, ali priča dana je 14-godišnji napadač Cerro Portena. Ovelar je zabio prvi pogodak na utakmici u 16. minuti, a Olimpia je izjednačila preko Nestora Camachoa. Međutim, prava drama uslijedila je u sudačkoj nadoknadi, kada su pala dva pogotka i dva crvena kartona.

Prvo je Acosta zabio za Cerro Porteno u 95. minuti, potom su isključenja zaradili Caballero i Caceres, da bi Ortega izjednačio iz jedanaesterca u 12. minuti sudačke nadoknade.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider