Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bistrović asistirao

Vlašić nastavio dominaciju: Novi gol i asistencija za vrijednu pobjedu CSKA-a

Dvojac hrvatskih veznjaka ukupno je upisao gol i dvije asistencije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši moskovskog CSKA slavili su sa 4:0 (1:0) na gostovanju kod Orenburga u utakmici 27. kola ruske Premier lige odigranoj u srijedu, a hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić bio je asistent i strijelac.

U 32. minuti Čalov je nakon Vlašićeve oduzete lopte i dodavanja pogodio za vodstvo CSKA. U 59. minuti isti su igrači promijenili uloge - Čalov je petom ostavio loptu za Vlašića koji je sa sedam metara iskosa svladao domaćeg vratara.

Vlašiću je to bio četvrti pogodak u zadnje tri utakmice. Dva gola zabio je Spartaku u pretprošlom, pa jedan Ahmat Groznom u prošlom kolu.

gol expired Revoltirani BBB-i okupili se ispred Maksimira: Prosvjed protiv Mamića, navijači bili na pregovorima divider

CSKA je u 78. minuti poveo sa 3:0 pogotkom Šenikova, za koji mu je asistirao 22-godišnji hrvatski veznjak Kristijan Bistrović. Konačnih 4:0 postavio je Obljakov u trećoj minuti sučevog dodatka.

Trećom uzastopnom pobjedom CSKA je došao do trećeg mjesta sa 46 bodova. Tri više ima drugoplasirani moskovski Lokomotiv, uz utakmicu manje. Vodeći Zenit ima 65 bodova i već je u prošlom kolu osigurao obranu naslova prvaka.

Prva dva mjesta donose plasman u Ligu prvaka, a trećeplasirana momčad će u kvalifikacije. U igri za drugo i treće mjesto su još Krasnodar sa 45 bodova iz 25 nastupa te Rostov sa 43 boda iz 26 utakmica.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider