Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

VIDEO: Runji 'Vatrena krila', Niki Kovaču 'Ponos navijača'

Udruga navijača hrvatske nogometne reprezentacije 'Uvijek Vjerni' na isteku godine nagradila je nogometaše.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako ga već godinu dana nema u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, bivšeg kapetana Niku Kovača ne zaboravlja se lako. Navijači su mu pokazali kako nije zaboravljen, prvo gromoglasnan pljesak, a onda i posebna nagrada nazvana 'Ponos navijača'.

'Osjećam se ponosno stvarno, jer već sam rekkoao to su navijači odlučili koji su uvijek bili uz nas, i to naš hrvatski narod i to mi znači toliko puno da vam to ne mogu opisati', kazao je Niko Kovač za Novu TV.

Bivši kapetan optimističan je kada je novi kvalifikacijski ciklus u pitanju.

'Momci koji imaju kvalitet imaju stručni stožer koji o njima sve zna i ja mislim da uz ove igrače koji su sad stigli ja mislim da se u reprezentaciji može stvoriti jedna nova atmosfera.

Za nagradu Vatrena krila koju dobiva najborbeniji reprezentativac, konkuriralo je čak šest igrača A reprezentacije. Olića, Šimunića, Modrića, Srnu i Eduarda pobijedio je Vedran Runje.

'Jedna velika čast posebno zato što su navijači to izabrali, nisam odigrao puno utakmica za reprezentaciju, morao sam dugo čekati svoju šansu, ali eto... Iskreno sve bih ovo zamijenio za jedan plasman na Svjetsko prvenstvo, ali što je tu je', kazao je Runje.

Nagrada se dijelila i za mlade reprezentativce. Kapetan Osijeka Domagoj Vida najborbeniji je igrač mlade reprezentacije.

'Velika mi je čast što sam osvojio nagradu, zahvalio bi se svima što su glasali za mene,  i ovo mi je put i vodilja da nastavim još raditi i da budem još bolji', kazao je Vida.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider