Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Novi spektakl

Zagreb saznao suparnika u borbi za četvrtfinale Lige prvaka: Sinoć srušili Barcelonu, uskoro stižu u Arenu!

Kompletirana je grupna faza rukometne Lige prvaka.

Slavlje rukometaša Zagreba (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Sinoćnjim utakmicama kompletirana je grupna faza rukometne Lige prvaka za ovu sezonu te su poznate startne pozicije klubova za ono što slijedi.

Hrvatski prvak Zagreb još u srijedu navečer znao je da je zauzeo poziciju broj pet u skupini A i tijekom jučerašnjeg dana bio je u iščekivanju tko će u skupini B završiti na četvrtom mjestu odnosno tko će im doći za suparnika na startu nokaut faze.

Za to četvrto mjesto borili su se Montpellier i GOG. Francuzi su imali bod više uoči zadnjeg kola, ali raspored ih je vodio u goste Barceloni, dok su Danci također igrali u gostima, međutim kod neusporedivo slabijeg suparnika - Celja.

U ranijem terminu GOG je obavio svoj dio posla, s 34:30 su svladali Slovence i čekali što će se dogoditi u Barceloni. A dogodilo se - veliko iznenađenje. Montpellier je s 37:34 srušio Barcu i u konačnici uzeo to četvrto mjesto.

Zagreb - Montpellier, pobjednika čeka Kiel

Zagreb i Montpellier prvu će utakmicu igrati u Areni Zagreb 27. ožujka, uzvrat je tjedan dana kasnije (još ostaje vidjeti hoće li to biti srijeda 03. ili četvrtak 04. travnja) u Francuskoj.

Onaj tko bude uspješniji u ta dva ogleda, u četvrtfinalu Lige prvaka ugostit će njemački Kiel predvođen Domagojem Duvnjakom. Tko god prošao - Zagreb ili Montpellier - u prvoj utakmici četvrtfinala bit će domaćin 24. ili 25. travnja, dok će se uzvrat igrati na sjeveru Njemačke 1. ili 2. svibnja.

Tablice omogućuje Sofascore

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider