Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Španjolac spašava Rudeš

Rudeš smijenio trenera pod velom tajni: Stiže bivši trener španjolskog drugoligaša

Nakon samo četiri utakmice na klupi, Dinko Jeličić više nije trener Rudeša.

Jose Manuel Aira (Foto: Twitter / NK Rudeš) (Foto: Twitter / NK Rudeš)

Zagrebački nogometni prvoligaš NK Rudeš doveo je novog trenera. Nakon samo četiri utakmice na kormilu momčadi, Dinko Jeličić je dobio otkaz, a zamijenit će ga 41-godišnji Jose Manuel Aira.

Jeličić je osvojio četiri boda u četiri utakmice, a njegov odlazak obavijen je velom tajni. U šturom priopćenju Rudeša stoji samo da on više nije trener prve momčadi te da mu se zahvaljuju za uloženi trud i žele puno sreće u nastavku karijere.

''Od jučer Dinko Jeličić nije trener Rudeša, a na toj poziciji zamijeniti će ga 41-godišnji Jose Manuel Aira koji već ima trenerskog iskustva s timovima kao što su Racing Ferrol, Murcia i Albacete.

Želimo toplu dobrodošlicu našem novom treneru José Manuel Airai u Obitelj Rudeš!'', objavio je klub u ponedjeljak na svojim službenim stranicama.

Aira je prošle sezone uveo Albacete u drugu ligu, ali tamo je dobio otkaz nakon lošeg početka sezone. Njegov zadatak u Rudešu je jasan: spasiti momčad od ispadanja. Trenutno je zadnji s tri boda manje od Cibalije, a debitirat će upravo u derbiju začelja u srijedu u Vinkovcima. 

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider