Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bravo za legendu

Englezi krivo shvatili Rooneyjev potez: Nije odbio Radoševićev dres, baš suprotno

Jedan zanimljiv detalj upao je u oči internetskih portala i medija u Engleskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Wayne Rooney i njegov Everton u dvije su utakmice prošli Hajduk te izborili Europsku ligu u kojoj bi, barem na papiru, trebali biti jedni od favorita za naslov. Ne zaboravimo kako osvajanje ovog natjecanja donosi izravan plasman u Ligu prvaka, a momčad Ronalda Koemana lakše će tako među elitu nego kroz Premierligu.

Hajduk je nadigrao Everton u većem dijelu uzvrata na Poljudu, a navijači će godinama pamtiti pogotke Radoševića i Sigurdssona, kao i promašeni penal Saida koji je oteo loptu Ercegu uoči izvođenja najstrože kazne.

Bila je to večer s puno zanimljivih detalja, a jedan od njih dogodio se nakon utakmice. Na društvenim mrežama i dijelu engleskih medija, većinom tabloida, proširio se video trenutka u kojem Josip Radošević i Wayne Rooney razmjenjuju dresove. Na kraju je igrač Hajduka u svlačionicu otišao s dresom engleske legende, ali i svojim.

No razlog nije, kao što su to protumačili Englezi, Rooneyovo odbijanje da uzme dres mladog igrača Hajduka. Ako se samo malo bolje pogleda snimka, jasno je da je Radošević nešto zamolio Rooneyja koji je odgovorio potvrdno.

Radošević ga je zamolio da zadrži svoj dres u kojem je zabio gol i koji Rooneyju neće previše značiti u njegovoj prebogatoj kolekciji. Koji god razlog bio, veliki Englez je rekao ''ok'' na zadržavanje dresa domaćeg igrača i to je vidljivo ''iz aviona''.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider