Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bernardeschi potvrdio

Ronaldo spasio Juventus: U finišu slomili otpor Frosinonea

Stara dama se dugo mučila protiv momčadi koja još nikom nije postigla pogodak.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U posljednjem susretu petog kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na gostovanju pobijedio Frosinone s 2:0 upisavši i petu pobjedu ove sezone.

Aktualni talijanski prvak dugo se mučio protiv pretposljednjeg sastava Serie A koji je u prva četiri kola osvojio samo jedan bod uz razliku pogodaka 0:10. Juve je dominirao, ali nikako nije uspijevao probiti domaći bunker. Sve do 81. minute kada je Cristiano Ronaldo zabio svoj treći pogodak ove sezone. Pobjedu gostiju potvrdio je Federico Bernardeschi golom u trećoj minuti nadoknade.

Mario Mandžukić je za Juve igrao do 85. minute, dok je Stipe Perica odradio cijeli susret u domaćim redovima.

U ranije odigranom susretu Milan i Atalanta su odigrali 2:2, a gosti su izvukli bod golom u sudačkoj nadoknadi. Milan je vodio 1:0 i 2:1, ali nije uspio obraniti prednost i gosti su produžili niz bez poraza u međusobnim susretima na sedam utakmica.

Golove za Milan zabili su Higuain (2) i Bonaventura (61), dok su strijelci za goste iz Bergama bili Gomez (54) i Rigoni (90+1). Alen Halilović nije nastupio za Milan, dok je Mario Pašalić za Atalantu igrao prvo poluvrijeme.

Roma je nastavila s lošim rezultatima upisavši poraz 0:2 od Bologne i nakon pet kola ima samo jednu pobjedu.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider