Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li krivac i trener?

Ronaldo (opet) napustio utakmicu dvije minute prije kraja, Ten Hag poručio: "Prepustite ga meni!"

Manchester United savladao je Tottenham rezultatom 2:0, ali veliku pobjedu zasjenilo je ponašanje Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Briljantna predstava Manchester Uniteda i pobjeda rezultatom 2:0 protiv Tottenhama najbolji su dokaz da je Erik ten Hag uhvatio pravi val te da plovi prema rezultatima kakve navijači Crvenih vragova od njega očekuju.

Uvjerljiva pobjeda dovela ih je u situaciju gdje se uz malu pomoć ostalih mogu čak uključiti u borbu za titulu iako je prerano o tome sad već govoriti. Najvažnije je da oni dobro izgledaju te pobjeđuju.

I to svima kojima je ovaj klub u srcu. Osim, recimo, Cristianu Ronaldu, koji je svojim ponašanjem zasjenio veliku pobjedu i ponovno postao glavna medijska tema na Otoku.

Skandalozno ponašanje nekad najboljeg napadača svijeta

Portugalac je još jednom cijeli susret odgledao s klupe, odnosno gotovo cijeli. Naime, dvije minute prije isteka regularnog vremena on je ustao s klupe te otišao u svlačionicu.

Time je iskazao nepoštovanje treneru, ali i suigračima te navijačima budući da je odabrao kako neće proslaviti s njima veliku pobjedu.

"Bio je u svlačionici, vidio sam ga, ali nismo razgovarali. Sutra ću se baviti time, neću danas. Prepustite to meni. Proslavit ćemo ovu pobjedu, a onda se moramo oporaviti i pripremiti za novu veliku borbu u subotu, utakmicu protiv Chelseaja. Premier liga je izuzetno uzbudljiva", rekao je Ten Hag kad su ga upitali o Portugalcu, nakon toga se okrenuvši susretu.

Ten Hag ga zagrijavao i ostavio na klupi

No, neki brane Portugalca. Kažu kako je izgubio živce jer ga je Ten Hag poslao na zagrijavanje, a onda ga nije uveo u igru.

Ronaldo je vrlo rano shvatio kakav će kod novog menadžera imati status, pa je cijelo ljeto pokušavao pronaći novi angažman, ali u tome nije uspio te je ostao osuđen na poneki nastup u Premier ligi te priliku za nogomet kroz Europsku ligu.

Nastupio je do sada osam puta u ligi, s tim da je prošla dva susreta započeo u udarnom sastavu te je postigao jedan pogodak. Ipak, vraćanje na klupu očito mu je teško palo, neovisno o tome što apsolutno svi klubovi iz vrha rade nešto što se zove rotacija.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider