Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mendes krstari Europom

Ronaldo još uvijek traži novi klub: Mbappeov transfer zadnja šansa, spajanje s Messijem promocija za Svjetsko prvenstvo

Trenutačno kruže spekulacije kako Ronaldo čeka što će se dogoditi s Kylianom Mbappeom. Ako bi Mbappe prešao u Real, otvorio bi se prostor za Ronalda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Cristiano Ronaldo mi je rekao da ostaje", izjavio je trener Juventusa Max Allegri na press-konferenciji uoči utakmice s Udineseom.

Bio je to pokušaj da se stavi točka na i glasina kako Ronaldo napušta Staru damu. Točku koju je sam CR7 odlučio prolongirati nejasnim objavama na društvenim mrežama. Talijanski mediji i prije utakmice u Udinama pisali su da Ronaldov menadžer Jorge Mendes nastavlja raditi na tome da pokuša pronaći izlaz za svog najvažnijeg klijenta.

I unatoč Allegrijevim eksplicitnim izjavama, CalcioMercato piše da je jučer stigla još jedna potvrda Ronaldove želje za odlaskom: izostavljen je iz početne postave u utakmici s Udineseom. Odluka je navodno donesena u dogovoru s Allegrijem, a na zahtjev samog Ronalda.

Ronaldo još uvijek traži izlaz iz Juvea

CalcioMercato zaključuje da je to očit znak da Ronaldo i Mendes još uvijek traže načine kako da izađu iz torinske priče.

Inače, Ronaldo je Udinama ušao u igru u 60. minuti umjesto Alvare Morate kod rezultata 2:1 za Juventus.

Gerard Deulofeu izjednačio je na 2:2 u 83. minuti, a Ronaldu je poništen pogodak u četvrtoj minuti sudačke nadoknade zbog zaleđa.

gol expired Procurile šokantne fotografije: Huligani Nice davili igrače Marseillea, posljedice su jasno vidljive divider

Završnica je prijelaznog roka, no još uvijek ima vremena da se nešto zavrti. Ako Ronaldo pronađe klub, Juve mu vjerojatno neće praviti probleme.

Mendesu nije lako pronaći kvalitetnog prosca. Ronaldo je još uvijek velika zvijezda, no ušao je u godine i kao takav prestaje biti zanimljiv najvećim klubovima.

Osim toga, Portugalac je vrlo zahtjevan, još uvijek traži veliku plaću, a malo je klubova koji to mogu platiti. I što je podjednako važno, koji su to spremni platiti.

Spajanje s Messijem u PSG-u promocija za Svjetsko prvenstvo

Mendes je kružio oko Santiago Bernabeua, ali Florentino Perez je tu opciju odlučno sasjekao. Pojavila se priča s Manchester Cityjem, ali ni to nije prošlo, barem zasad.

Trenutačno kruže spekulacije kako Ronaldo čeka što će se dogoditi s Kylianom Mbappeom. Ako bi Mbappe prešao u Real, otvorio bi se prostor za Ronalda. Ta priča nije nova, ona se svako malo zavrti.

gol expired Zavirite u jahtu kojom će slavni Jordan ploviti Jadranom: Tjedan dana košta milijun eura divider

Navodno Katarani već dugo imaju ideju spojiti Messija i Ronalda u PSG-u barem nakratko. Žele napraviti što veću pompu u promociji Svjetskog prvenstva. Icardi bi u tom slučaju prešao u Juventus.

Sve su to hipoteze, a ono što je sigurno: zasad nema službene ponude na adresi torinskog kluba.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider