Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VRLO POZITIVAN STAV

Ronaldo iznenadio izjavom o Messiju: "Nismo prijatelji, više nešto poput suigrača"

Jedan od dijelova velikog intervjua Cristiana Ronalda bio je posvećen Lionelu Messiju.

Ronaldo i Messi (Foto: Afp)

Već otprilike 15 godina nogometom vladaju dva nogometaša koji po mnogima ulaze u konkurenciju za najboljeg svih vremena. Riječ je naravno o Cristianu Ronaldu i Lionelu Messiju, za koje isto tako mnogi smatraju kako će na Svjetskom prvenstvu u Katru imati svoj labuđi pjev, barem po pitanju reprezentacije.

Odigrali su Ronaldo i Messi veliki broj sjajnih međusobnih utakmica, nadmetali su se na najvećoj sceni, no rijetko kad su viđeni zajedno. Tek tu i tamo u kratkom razgovoru nakon utakmice ili na nekim gala večerima.

"16 godina dijelimo istu pozornicu"

No, rijetko kad smo mogli čuti neko konkretnije mišljenje jednog o drugom, sve do ovotjednog intervjua Ronalda s Piersom Morganom. A tamo je Ronaldo ugodno iznenadio izjavom o čovjeku za kojeg su mnogi vjerovali da mu nije među dragim ljudima.

"Fantastičan igrač, on je magija, sami vrh. 16 godina dijelimo istu pozornicu, zamislite, 16 godina. Tako da neupitno imam sjajan odnos s njim. Ne mogu reći da smo prijatelji, prijatelj ti je netko tko ti dolazi kući ili s kim se čuješ telefonom. No, mogu reći da imamo odnos kao suigrači", rekao je Ronaldo, koji s Messijem nikad nije zaigrao zajedno u momčadi.

Obojica će idućeg tjedna krenuti u lov na najveći trofej na svijetu, kojem je Messi do sada došao nešto bliže od Ronalda. Messi je dogurao do finala, a Ronaldo još s početka karijere ima četvrto mjesto iz Njemačke. 

Obojica dolaze na svoje peto SP

Obojici je isto tako ovo peto svjetsko prvenstvo.

"On je netko kod koga jako cijenim način na koji govori o meni. Isto tako, moja djevojka je iz Argentine. Što još mogu reći o Messiju? Sjajan tip koji je napravio jako puno za nogomet. Vjerojatno najbolji igrač kojeg sam ikad vidio, uz mene naravno. Možda još Zidane. Čovjek s kojim sam igrao i borio se", dodao je.

Ronaldo će nakon Svjetskog prvenstva gotovo sigurno tražiti novi klub, a već se naveliko priča o tome kako David Beckham namjerava njega i Messija zajedno dovesti u Inter Miami. Bila bi to sjajna priča za kraj karijere dvojice najvećih igrača generacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider