Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Protiv najgorih u ligi

VIDEO Ronaldo 60. hat-trickom u karijeri spasio ManU nove blamaže, zabio je čak i iz slobodnog udarca

Cristiano Ronaldo bio je heroj Manchester Uniteda protiv Norwicha.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United umalo je upropastio veliku priliku da se približi četvrtoplasiranom Tottenhamu u borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Tottenham je u ranijoj utakmici izgubio na svom terenu od Brightona, a United je imao tek 2:2 na Old Traffordu 15 minuta prije kraja utakmice. No ukazao se Cristiano Ronaldo koji je odveo svoju momčad do teško izborene pobjede protiv posljednje momčadi Premier lige, Norwich Cityja.

Ronaldo morao dati najbolje od sebe protiv Norwicha

Portugalac je zabio 60. hat-trick u karijeri (50. u klupskom nogometu) i tako spasio United od nove blamaže, a treći gol je postigao iz slobodnog udarca, što mu posljednjih godina nije bila jača strana. Bio mu je to 58. pogodak iz slobodnjaka u karijeri.

United je nakon malo više od pola sata imao komfornih 2:0 na svom Old Traffordu, a dvostruki strijelac bio je Cristiano Ronaldo (7, 32). No, "kanarinci" su se vratili u utakmicu, Dowell (45+1) je smanjio na 2:1 krajem prvog poluvremena, a Pukki (52) poravnao na 2:2 početkom nastavka. Ipak, Ronaldo (76) je svojim trećim pogotkom, fenomenalno izvedenim slobodnim udarcem ipak spriječio senzaciju.

Hat-trick Ronalda pogledajte ovdje

S ova tri boda United je stigao na peto mjesto sa 54 boda, tri manje od četvrtog Tottenhama, a jednakim brojem bodova kao i šesti Arsenal koji je odigrao susret manje.

A upravo su Tottenham i Arsenal kiksali u subotu, Tottenham je izgubio sa 0:1 na svom terenu od Brighton and Hove Albiona, dok je Arsenal pretrpio treći uzastopni poraz izgubivši također sa 0:1 na gostovanju kod Southamptona.

Pogodak vrijedan tri boda za Brighton postigao je Trossard (90), dok je Southampton do pobjede stigao golom Bednareka (44).

Norwich je ostao na 21 bodu, jednom manje od 19. Watforda koji je izgubio sa 1-2 (0-1) na svom terenu od Brentforda te je taj dvojac sve bliže i matematičkom gubitku izgleda za ostanak.

Tablica Premier liga

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider