Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ikone

Ronaldinho otkrio tko je najbolji nogometaš protiv kojeg je igrao, odlučio se za stopera

Ronaldinho je odabrao najboljeg protivnika, ali nije se mogao odlučiti za najboljeg suigrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Brazilac Ronaldinho jedan je od najboljih nogometaša svih vremena. Ronaldinho je u svojoj karijeri igrao za mnoge velikane, a osvojio je puno trofeja i individualnih nagrada.

Ronaldinho je zadnju utakmicu odigrao još 2018. godine, a četiri godina kasnije otkrio je tko mu je bio najbolji igrač protiv kojeg je igrao.

gol expired Bale eksplodirao, dobio ovacije pa napao madridske medije: ''Odvratno, trebaju se sramiti'' divider

"Najbolji nogometaš protiv kojeg sam igrao je Paolo Maldini. Najkompletniji je branič kojeg sam ikad vidio. Imao sam sreću da igram s njim u istoj ekipi i danas smo veliki prijatelji", rekao je Ronaldinho pa se osvrnuo na najboljeg suigrača.

"To je stvarno teško pitanje. Imao sam sreću da igram u istoj momčadi s Romariom i Ronaldom. Teško je izabrati između njih", dodao je legendarni nogometaš.

gol expired Tuga i bol u Italiji nakon velike senzacije: "Uništeni smo i slomljeni" divider

Završio u zatvoru

Ronaldinho je 2020. zajedno s bratom Robertom Assisom uhićen u Paragvaju zbog lažne putovnice te zemlje i proveo je 32 dana u pritvoru. Nakon što mu je odobreno da se brani sa slobode, preselio se u luksuzni hotel u Asuncionu.

Ronaldinho je u karijeri osvojio Zlatnu loptu, a igrao je za PSG, Milan, Barcelonu, Gremio, Flamengo, Atlético Mineiro i Fluminense.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider