Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
seaman ga još sanja

Podsjetio na najbolje dane: Pogledajte golčinu Ronaldinha sa svoje polovice!

Još jedna majstorija viđena je od brazilskog genijalca Ronaldinha minulog vikenda.

Ronaldinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Brazilski genijalac s loptom Ronaldinho još je jednom pokazao koliko njegove majstorije nedostaju svjetskom nogometu. Pokazao je to u prijateljskoj utakmici u njegovom rodnom Brazilu, postigavši pogodak sa svoje polovice terena.

U humanitarnoj utakmici, u kojoj su sudjelovale razno razne poznate osobe iz svijeta sporta, glazbe i filma, Ronaldinho je primio loptu na svojoj polovici, krajičkom oka je primjetio da je suparnički vratar izašao predaleko od svoje gol-crte, te je u neobranjivom luku ispalio loptu pod gredu.

Njegov potez izazvao je oduševljenje tribina, ali i igrača obiju momčadi, koji su mu dolazili čestitati na ovom sjajnom potezu. Zapljeskao je i vratar koji će se ovog gola sigurno dugo sjećati i zbog kojeg će možda imati i noćne more.

Jedan od vratara koji se dan danas budi u hladnom znoju usred noći zbog Ronaldinhove majstorije, kako je sam priznao, je bivši engleski reprezentativac David Seaman. Njega je udarcem u same rašlje s preko 30 metara udaljenosti savladao Brazilac na Svjetskom prvenstvu 2002. godine, a tim je golom južnoamerička reprezentacija izbacila Englesku u četvrtfinalu Mundijala. Brazil je u konačnici osvojio SP prije tih 15 godina, kada su Ronaldinhu bile tek 22 godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider