Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ponovno ga umirovio

Hladnokrvni i bezosjećajni Ronaldinho: Pogledajte potez kojim je zapalio internet!

Iako je Jesper Blomqvist u zasluženoj mirovini već sedam godina, Ronaldinho ga je svojim potezom još jednom umirovio!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Nou Campu je odigrana humanitarna utakmice između legendi Barcelone i Manchester Uniteda, u kojoj su zaigrale umirovljene legende obiju klubova. Nou Camp je bio napola ispunjen, a sav novac od zarade išao je za jednu dječju bolnicu u Kataloniji.

Gosti iz Manchestera slavili su s 3:1, no potez utakmice pripao je legendarnom i neponovljivom Ronaldinhu. Jesperu Blomqvistu vjerojatno se još malo vrti u glavi otkako ga je Ronaldinho izvrtio i petom mu progurao loptu kroz noge. Publika na tribinama ostala je oduševljena potezom, koji je vrlo brzo postao viralan.

Ronaldinho se nije upisao u strijelce iako je bio konstantna prijetnja za vrata Manchester Uniteda. Barcelona se ispromašivala, a to su legende Manchestera znale kazniti. Spomenuti Blomqvist doveo je Crvene vragove u vodstvo u prvom poluvremenu, a onda je Čeh Karel Poborsky povisio na 2:0 početkom nastavka.

Dwight York postigao je najljepši pogodak na utakmici pred sami kraj, kada je s 20-ak metara isprve pucao i od vratnice pogodio za 3:0. Konačan rezultat postavio je Dehu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider