Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upitnici iznad glave

VIDEO Bizarna situacija u Barceloni: Koeman pročitao pismo i otišao! Nije odgovarao na pitanja novinara

Barcelona već sutra igra novu utakmicu, odlaze na gostovanje kod Cadiza u sklopu 6. kola La Lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon razočaravjućeg remija protiv Granade na domaćem terenu, čelnici Barcelone bacili su se u potragu za nasljednikom Ronalda Koemana koji je trenutno na tankom ledu.

Za velike promjene vremena nema jer Barcelona već sutra igra novu utakmicu prvenstva. Odlaze na gostovanje u Cadiz gdje bi s eventualna tri boda popravili ionako narušenu atmosferu, a Koeman održao glavu iznad vode.

Tako je danas održana bizarna konferencija za novinare na kojoj je Koeman pročitao pismo o trenutnoj stiuaciji o klubu i zatražio podršku navijača u, kako je rekao, teškim vremenima.

"Klub je uz mene u rekonstrukciji momčadi. Ekonomska situacija je povezana s našim sportskim rezultatima. Moram rekonstruirati momčadi bez velikih ulaganja, a za to treba vremena. Naši talentirani igrači mogu za nekoliko godina biti svjetske zvijezde, mladi igrači će dobiti priliku, kao što su je dobili Xavi i Iniesta, ali budimo strpljivi", rekao je nizozemski trener pa nastavio.

gol expired Liverpool objavio vijest koja će razveseliti navijače. Poznato je i kada završavaju radovi divider

"Nadalje, u Ligi prvaka ne možemo očekivati čuda. Poraz protiv Bayerna mora se sagledati iz naše perspektive. Ova momčad mora dobiti podršku, riječima i djelima. Znam da novinari vide što se događa, nije prvi put u povijesti kluba da se odvija rekonstrukcija momčadi. Računamo na vašu podršku u ovim teškim vremenima. Jako smo sretni što imamo podršku navijača", zaključio je nizozemski trener.

Nakon toga, Koeman je ustao i otišao s konferencije za novinare ostavivši sve u čudu. 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider