Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zabio u debiju, ali romelu...

United ga platio 85 milijuna eura, a "ne zna" što je zaleđe?!

Nevjerojatna dva poteza napravio je napadač Manchester Uniteda plaćen 85 milijuna eura u utakmici UEFA-inog Superkupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United doveo je ovoga ljeta belgijskog napadača Romelua Lukaku kako bi radio razliku u velikim utakmicama. Bivši napadač Evertona trebao bi neumoljivo zabijati pogotke, no u svom debiju u natjecateljskoj utakmici se pošteno osramotio.

Manchester United izgubio je utakmicu UEFA-inog Superkupa od Real Madrida s 2:1, a Lukaku se istaknuo s dvije velike gluposti!

Pred sami kraj prvog poluvremena Ander Herrera presjekao je jedno dodavanje posljednje linije Reala i lopta se odbila prema golu Reala. Iako je bio otprilike 10-ak metara u zaleđu u tom trenutku Lukaku je svejedno odlučio krenuti prema toj lopti, iako je Herrera bio brži od svih igrača Reala i došao bi prvi do nje.

Umjesto da trči prema petercu i čeka dodavanje Herrere, Lukaku je dirao loptu, pa pomoćni sudac nije imao drugog riješenja nego da podigne zastavicu i označi zaleđe.

Video je brzinom munje postao viralan, a Lukaku predmet sprdnje.

Neka je to bio trenutak dekoncentracije u procjeni, no ono što je Lukaku promašio u 54. minuti jednostavno je teško za povjerovati. Paul Pogba se našao sam kao duh na sedam, osam metara od gola i glavom pucao prema Keyloru Navasu. Kostarikanac je obranio, ali odbio loptu ravno na noge belgijskog reprezentativca. Umjesto da mirno pošalje loptu pored nemoćnog Navasa, Lukaku je punom snagom raspalio loptu izvan okvira gola...

Belgijanac se iskupio u 62. minuti kada je iz slične situacije matirao Realova vratara, no to nije pomoglo Manchester Unitedu da upiše nešto više od poraza.

Napadač vrijedan 85 milijuna eura ne bi smio raditi ovako velike pogreške u utakmici kada se United bori za trofej.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider