Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo će razveseliti Dalića

Fabrizio Romano objavio sretnu vijest: Real Madrid i Luka Modrić sve dogovorili, evo kad bi trebao potpisati novi ugovor

Vatreni, ne brinite, vaš će kapetan imati klub za Svjetsko prvenstvo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan Vatrenih Luka Modrić imao je vrlo uspješan studeni, odveo je Hrvatsku na još jedno veliko natjecanje i za svoj Real Madrid je igrao na visokoj razini, a prvim danom zadnjeg mjeseca u godini dobio je sjajnu vijest.

Talijanski stručnjak za nogometno tržište i čovjek koji ide "šoto braco" s mnogim svjetskim menadžerima, Fabrizio Romano, objavio je kako će Real Madrid ponuditi novi ugovor Luki Modriću u sljedećih nekoliko tjedana.

Kapetan Vatrenih je navodno pristao na uvjete koje mu nudi Kraljevski klub, a Romano tvrdi kako je Luka pristao igrati za nešto manju plaću te kako će ugovor potpisati do 30. lipnja 2023. godine.

 

Tako će mu se ispuniti dvije velike želje - zaigrat će na novom Realovu stadionu i vjerojatno će zaključiti karijeru u dresu Kraljevskog kluba. Također, odahnuti može i Dalić jer će njegov najbolji igrač imati riješeno klupsko pitanje za sljedeću sezonu.

To je jako važno za hrvatsku reprezentaciju jer mu postojeći ugovor s Realom istječe na ljeto 2022. godine, a kako je Mundijal u Kataru na zimu, da mu nisu ponudili novi, morao bi za zadnju sezonu u svojoj karijeri tražiti novi klub.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider