Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskoro

Evo kad će Talijani donijeti odluku o novom izborniku: Savez istaknuo svog kandidata

Talijanski nogometni savez poručio je "Roberta Mancinija i dalje vidimo kao dio projekta".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda su talijanski nogometaši u dodatnim kvalifikacijama zapeli na putu prema Svjetskom prvenstvu, porazom 0-1 od Sjeverne Makedonije, izbornik Roberto Mancini i dalje ima potporu tamošnjeg nogometnog saveza.

"Nadam se da će Mancini nastaviti s nama i da ostaje na poziciji izbornika“, bio je prvi komentar Gabrielea Gravine, predsjednika Talijanskog nogometnog saveza iako će Italija drugi put za redom gledati Svjetsko prvenstvo sa strane.

gol expired Hajdukov Makedonac nije mogao odoljeti: Poslao poruku Talijanima nakon povijesne pobjede divider

Aktualni europski prvaci u polufinalu dodatnih kvalifikacija izgubili su u Palermu od Sjeverne Makedonije iako su dominirali od prve do zadnje minute. No, u svemu se samo pamti rezultat, a Mancini ga ovaj put nije ostvario.

Mancinija i dalje vidimo kao dio projekta

"Prošlog ljeta smo se veselili. Bili smo europski prvaci i s velikim zadovoljstvom smo prihvaćali sve pohvale. Sada moramo biti dovoljno jaki kako bi prihvatili sve kritike jer ih zaslužujemo. No, Mancinija i dalje vidimo kao dio projekta. Vjerujem da dalje idemo zajedno. Ne bih želio pad entuzijazma. Želim da dignemo glavu i pokušamo izbjeći što veću štetu nakon svega“, rekao je 68-godišnji Gravina.

gol expired Noćna mora nije gotova: Italiju sad očekuje najbesmislenija utakmica u povijesti divider

Od 2018. godine Mancini sjedi na izborničkoj klupi Italije. Talijanski mediji javljaju kako će konačnu odluku o nastavku suradnje ili mogućem prekidu donijeti posilje prijateljske utakmice s Turcima u utorak...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider